Hoppa till innehåll

Konferens

14 06 12 Brålanda Vandrarhem & Konferens 011

Ha din konferens i lugn och ro ute på landsbygden!

Brålanda Hotell & Vandrarhem lämpar sig utmärkt för din konferens.

Avskildheten från andra ”frestelser” gör att gruppen kommer nära varandra, även på kvällstid och man får istället möjlighet att lära känna varandra på ett helt annat sätt.

Men det innebär inte att ni kommer att ha tråkigt hos oss, tvärtemot! Man har tillgång till kök och laga mat tillsammans, det om något främjar

Vi-känslan

Att ta en vandring tillsammans. Otroligt många bra idéer kläcks när man kommer ut i naturen. När man vill ha en aktivitet på konferensen så passar vårt samarbete med Dalslandsaktiviteter. Ingenting är omöjligt, säg vad ni vill hitta på så kollar vi på möjligheterna! Var det längesedan ni höll på med säckhoppning, klättrade på höga höjder, ridning spika kubbe, kasta yxa och backa med traktor och släp? Då är det nog dags! Skicka en förfrågan så kollar vi möjligheter och återkommer med offert.

Självklart kan du ha din vanliga lugna konferens/utbildning hos oss också. Med våra konferenspaket är allt ordnat med god mat och fika. Passa på att ha en två-dagars konferens och sov över i våra rum.

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS!