Hoppa till innehåll

Boka direkt

Nu kan ni äntligen boka direkt på vår hemsida. Klicka bara på knappen ”boka nu” uppe i högra hörnet så ser ni direkt om rums finns lediga. Är klockan efter 15 och ni önskar boka för samma dag så ber …

Fortsätt läsa

Brålanda Hotell & Vandrarhem

Välkommen till Brålanda Hotell & vandrarhem som ligger ett stenkast ifrån E45:an, alltså perfekt för en nattvila på väg till och från fjällen eller medans du upptäcker vackra Dalsland. Sov gott i våra sängar vart du än är på väg!

Hos oss hittar du billigt boende i bekväma rum. Vill du ha färdigbäddade sängar och daglig städning erbjuder vi rum med hotellstandard.
Samtliga rum har två fristående sängar av god kvalitet. Du hyr ett rum, oavsett om du kommer med familjen, kompisen eller är helt själv. Rummen är ljusa, rymliga och har nära till kök och andra gemensamma utrymmen.

Vårt vandrarhem i Brålanda erbjuder förutom prisvärda övernattningar i sköna sängar även två kök för självhushållning. Också TV-rum, bibliotek samt flera allmänna utrymmen finns att disponera fritt. För konferenser och fester kan ni även hyra vårt restaurangkök. Läs mer om detta under flikarna.

VIKTIGT ATT VETA OM VÅRT VANDRARHEM:

Hos oss är det av hygienskäl inte tillåtet att sova i sovsäck och absolut inte att sova utan sängkläder! Detta beivras med en kostnad av 600 kronor per säng! Har du inga sängkläder med dig, säg till personalen så kan du hyra dem för 75 kr/set inkl. handdukar.

Vi bjuder på avresestädning på vandrarhemsrummen och det lär vi vara ganska ensamma om i Sverige.

OBS! Av säkerhetsskäl önskar vi ta emot betalning via kort.

För gruppboende, mat och aktiviteter vänligen skicka en offertförfrågan eller ring oss.

Vi är här för er och era fyrbenta vänner!

Ta med hunden till vårt vandrarhem

Ta med hunden till vårt vandrarhem

Och det hoppas vi att ni som våra gäster ska uppleva genom trevlig serviceanda och bra boende till ett lågt pris. Hos oss är även hundar välkomna! Om ni nu bara ta er egen hund med er eller vill gästa oss med er klubb för en hundutställning. Utställningar kan arrangeras på idrottsplatsen på 5 minuters gångavstånd ifrån oss.

Nyfiken på vad som händer i Brålanda 2016?

Här hittar du hela programmet månad för månad. Mycket hängivna ortsbo och företagare samverkar för en attraktiv och levande landsbygd, vi kallar det BRÅLANDA-ANDAN!

Planera in en helg i Brålanda i samband med evenemangen och bo hos oss på Brålanda Hotell & Vandrarhem! Skäm bort dig själv och boka hotellstandard (härliga bäddade sängar och frukost ingår naturligtvis). Vill du bada bastu så boka den gärna i förväg.