Hoppa till innehåll

Nya rum!

Är ni ett större sällskap? Nu har vi nyrenoverade vandrarhemsrum med 4 resp. 6 bäddar. I rummen finns två enkelsängar och 1 resp. 2 våningssängar. Välkomna att boka!

Boende i Dalsland

Bo i porten till Dalsland. Brålanda Hotell och vandrarhem erbjuder sköna sängar och god frukost ett stenkast från 45:an. Många bor hos oss på väg till fjällen eller under tiden de upptäcker Dalsland. Välkommen du också!

Hos oss hittar du boende i bekväma rum. Vill du ha färdigbäddade sängar och daglig städning erbjuder vi rum med hotellstandard.
Samtliga rum har två fristående sängar av god kvalitet. Vi har inga sovsalar så du får alltid eget rum. Rummen är ljusa, rymliga och har nära till kök och andra gemensamma utrymmen. Läs mer om våra rum här

Vårt vandrarhem i Brålanda erbjuder förutom prisvärda övernattningar i sköna sängar även två kök för självhushållning. Också TV-rum, bibliotek samt flera allmänna utrymmen finns att disponera fritt. För konferenser och fester kan ni även hyra vårt restaurangkök. Läs mer om detta under flikarna. Alla våra gäster äter en god frukost i vår självserveringsbuffé. Frukosten är alltså öppen när just du behöver äta.

VIKTIGT ATT VETA OM VÅRT VANDRARHEM:

Hos oss är det av hygienskäl inte tillåtet att sova i sovsäck och absolut inte att sova utan sängkläder! Detta beivras med en kostnad av 600 kronor per säng! Har du inga sängkläder med dig, säg till personalen så kan du hyra dem för 75 kr/set inkl. handdukar. Eller enstaka lakan/handdukar för 15:- styck

Vi bjuder på avresestädning på vandrarhemsrummen.

OBS! Av säkerhetsskäl önskar vi ta emot betalning via kort.

För gruppboende, mat och aktiviteter vänligen skicka en offertförfrågan eller ring oss.

Nyfiken på vad som händer i Brålanda 2017?

Här hittar du hela programmet månad för månad. Mycket hängivna ortsbo och företagare samverkar för en attraktiv och levande landsbygd, vi kallar det BRÅLANDA-ANDAN!

Planera in en helg i Brålanda i samband med evenemangen och bo hos oss på Brålanda Hotell & Vandrarhem! Skäm bort dig själv och boka hotellstandard (härliga bäddade sängar och frukost ingår naturligtvis).